Encarem les municipals

En la cloenda de la Jornada del 21 de gener es va posar de manifest la voluntat de dur les conclusions a l’Assemblea de Mataró i al Secretariat Nacional, per continuar-les treballant. Igualment, es va anunciar que l’activitat de l’ANC de Mataró volia encaminar-se a partir d’aquell moment cap a les eleccions municipals. En aquest sentit, s’ha creat un Grup de Treball que ha anat dissenyant un pla a desenvolupar, que tindrà en compte l’oferta electoral, la ciutadania i la mateixa ANC, des de la perspectiva d’allò que ens defineix, que és la independència.

Després de fer una valoració general, l’ANC de Mataró hem decidit centrar el nostre enfocament pel que fa a les eleccions municipals en quatre grans temes: llengua, contractació pública, sobirania fiscal i no col·laboració amb els partits del 155.

Com plantegem de treballar-los?

En primer lloc, es vol dur a terme un procés de consulta per tal de verificar la importància que la ciutadania dona a aquests punts, així com la possible ampliació amb aquells altres que es considerin oportuns. Al llarg de la campanya electoral, així com durant el proper mandat municipal, es farà la fiscalització i seguiment de l’acompliment d’aquests punts per part dels partits amb representació municipal.

Per altra banda, conscients de la decepció i del profund descontent dels independentistes amb els partits que se’n diuen, no podem defugir una reflexió sobre el sentit del vot, el significat i la utilitat o inutilitat del vot en blanc o del vot nul, i per això estem preparant una xerrada amb el politòleg Toni Rodon.

Cartell

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s