ANC Mataró contra la repressió

Des de l’ANC Mataró, donem suport a tots els represaliats i represaliades de Mataró i el Maresme per les protestes post sentència de l’1 d’octubre. El nombre de represaliats a la comarca i al territori no para d’augmentar i actualment ja hi ha arreu del país més de 600 persones perseguides per la justícia espanyola com a conseqüència de les mobilitzacions dels darrers sis mesos.

Cal mirar molt enrere per trobar un nivell de repressió policial, política i judicial semblant a l’actual. Multes, inhabilitacions, presó preventiva i presó ferma són les úniques respostes possibles d’un estat demofòbic, sord i cec davant els clams dels seus ciutadans i de les peticions d’organismes i autoritats internacionals. Segons col·lectius com Alerta Solidària i Irídia, 2.500 persones han estat represaliades des del setembre del 2017 per la seva condició d’activistes independentistes.

Condemnem fermament la crueltat de la justícia espanyola i exigim la lliure absolució de tots i totes les represaliades. Per això animem totes les persones afectades del Maresme a posar-se en contacte amb nosaltres, per correu electrònic (mataro@assemblea.cat)  o telèfon (931992379), per explicar-nos la vostra experiència. D’aquesta manera podrem teixir una xarxa efectiva de suport als represaliats de la comarca.

 

La unió fa la força! No podran res contra un poble unit, alegre i combatiu!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s