Límits de la llibertat d’expressió: PARLEM-NE?

El proper dissabte 22 de setembre (19:00h) l’ANC Mataró, amb el suport de Junts per Mataró i la Cup, organitza un col·loqui per la Llibertat d’Expressió a la planta baixa del Foment Mataroní (c. Nou 11, Mataró). Aquest acte comptarà amb la presència de l’actor Toni Albà. Cal recordar que l’Ajuntament de Mataró va aprovar a principis de setembre una declaració de rebuig a Albà, amb el suport dels grups municipals del PP, PSC C’s i PxC. En la declaració aprovada, el consistori insta a la fiscalia que persegueixi a Albà per delicte d’odi i enaltiment a la violència.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s