Límits de la llibertat d’expressió: PARLEM-NE?

El proper dissabte 22 de setembre (19:00h) l’ANC Mataró, amb el suport de Junts per Mataró i la Cup, organitza un col·loqui per la Llibertat d’Expressió a la planta baixa del Foment Mataroní (c. Nou 11, Mataró). Aquest acte comptarà amb la presència de l’actor Toni Albà. Cal recordar que l’Ajuntament de Mataró va aprovar a principis de setembre una declaració de rebuig a Albà, amb el suport dels grups municipals del PP, PSC C’s i PxC. En la declaració aprovada, el consistori insta a la fiscalia que persegueixi a Albà per delicte d’odi i enaltiment a la violència.

 

One comment

  1. A PER TOTES TONI ALBÀ, NO FACIS CAS DEL CALSSASSES DAVID BOTE CAP DE JILIPOLLES AL AJUNTAFEMS DE MATARO I ILUSTRE FEIXISTA I SOCIOPATA NO ACCEPTA L’ENPADRONAMENT DEDLS QUI COM JO RES TENIM, I TONI FIXAT-HI RN QUINA COLLA DE RATES FA COALICIO.. TOT EL QUE DECLARA TONI ALBÀ HO PUC FER MEU!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s