SOPAR GROC – CONCERT PER LA LLIBERTAT

ANC Mataró organitzem un Sopar Groc el proper 8 de setembre. Tindrà lloc al Casal l’Aliança, al carrer Bonaire 25, a Mataró. Comptarem amb música de “Partidari’s” en directe i amb la presència de familiars dels nostres presos polítics i exiliats. Sortejarem obres d’artistes locals per recollir diners per l’Associació Catalana pels Drets Civils. Comptem, entre d’altres, amb il·lustracions de Pol Peiró (http://www.polpeiro.com). El preu del menú és de 30 €.  Podeu comprar els vostres tiquets a Can Bastons (carrer d’en Pujol, 5-9), a Can Boter (carrer de Barcelona, 11). A més, ANC Mataró també disposarem de punt de venda al local del carrer Palau 28, els dimecres, divendres i dissabtes d’agost de 19h a 21h, a partir del dia 17.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s