CONCERT 2 DESEMBRE. BUSOS MATARÓ

POSTAL_CONCERT_XARXES-Mataro

El Concert per la Llibertat pretén omplir amb 60.000 persones l’estadi olímpic Lluís Companys per recollir aportacions per nodrir la Caixa de Solidaritat i, així, poder fer front a les agressions judicials de l’estat espanyol.

Un gran cartell de músics

Prop d’una quarantena de bandes i artistes prendran part en aquest ambiciós projecte que pretén omplir amb 60.000 l’estadi olímpic Lluís Companys: els Amics de les Arts, Companyia Elèctrica Dharma, Eric Vergés (Els Catarres), La Banda Impossible… podeu consultar aquí el llistat.

Entrades

Les entrades es poden adquirir a la web de l’Assemblea. Els preus, més econòmics que les del Concert de la Llibertat de l’any 2013, oscil·laran entre els 10 i els 30 euros la més cara; els nens de menys de 2 anys no pagaran entrada, i els que vinguin amb la família tindran un descompte.

El concert començarà a les 16.00 h, però les portes s’obriran tres hores abans. La previsió és que tingui una durada de 3 hores.

Autobusos Mataró

Posem a disposició de tot el públic autobusos que sortiran de la Plaça de les Tereses de Mataró. Els tiquets es poden adquirir de dilluns a divendres a Òmnium-Maresme (c. Argentona 59) de 6 a 8 del vespre, al preu de 8€

+ informació aquí

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s