ÈXIT A LA RIERA PER SANT JORDI

33878078160_afbb1b888a_z

Com ja és tradicional en els últims anys, a la territorial de Mataró d’ANC vàrem muntar una paradeta per Sant Jordi a la Riera. Enguany com a novetat oferíem la possibilitat de signar a la campanya del Pacte pel Referèndum, així com la possibilitat d’adquirir (gratuïtament o amb la voluntat) domassos pel SI .

Enguany el temps va acompanyar força, i acompanyats per un magnífic ambient a la Riera, durant tota la jornada es va produïr una afluència constant de mataronins demanant per poder signar. No podem fer res més que considerar aquest Sant Jordi com tot un èxit.

Podeu veure fotografies en aquest enllaç

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s