Què ens està passant? (Gemma Calvet)

que-ens-esta-passant-ommiun-mataro-18102016


El proper dimarts 18 d’octubre a 2/4 de 8, esteu convidats a la presentació del llibre de Gemma Calvet “Què ens està passant?” a la seu d’Òmnium Cultural Mataró-Maresme (c. Argentona 59, baixos, Mataró). Presentació a càrrec de la periodista Teresa Carreras Riera.

Què ha passat a Catalunya? On és ara la força de la gent? La política ha estat útil o no? I els partits? Què ha canviat a Espanya amb el procés català? Cap a on va el procés de transició? I Europa? Les respostes oferiran diàlegs amb persones rellevants del país de l’àmbit cultural, social i polític. Una aproximació al tema realista, valenta, autocrítica però sobretot constructiva.

Gemma Calvet és jurista amb diverses responsabilitats en l’àmbit públic i privat, ha estat diputada independent a la desena legislatura al Parlament de Catalunya. Ha col·laborat durant més de deu anys com a articulista d’opinió als diaris El Periódico de CatalunyaAvui i Ara i ha participat setmanalment com a analista política en programes de ràdio i televisió.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s