Mataró “baixarà” a les terres de l’Ebre el 7 de febrer

Amposta7F_v2La Plataforma en Defensa de l’Ebre (PDE) organitza una gran manifestació a Amposta el proper 7 de febrer per cridar l’atenció d’Europa i per iniciar de nou les mobilitzacions socials contra un pla que la PDE considera que representa “la mort del Delta”, pel seu règim de cabals ambientals, nous regadius i la construcció de fins una cinquantena de nous embassaments.

El cabdal mínim pel tram final del riu que preveu el nou pla és de 3.009 hectòmetres cúbics anuals, mentre que la proposta que defensa la comunitat científica, la Plataforma en Defensa de l’Ebre i també la Generalitat situava el cabdal ambiental en una forquilla d’entre 7.100 hectòmetres cúbics en anys secs i 12.500 en anys humits.

La Plataforma en Defensa de l’Ebre també ha demanat a Ajuntaments i Institucions que se sumen a la lluita i han avançat que mostraran a eurodiputats “la desaparició física de espai on vivim”, per tal de fer més efectiva la lluita jurídica a Brussel·les, on tenen previst presentar queixes en el si de la Comissió Europea.

A l’ANC Mataró, així com d’altres territorials de la nostra entitat, ens volem sumar a l’acte en defensa del nostre territori al crit “ELLS HAN PUJAT SEMPRA, ARA ENS TOCA BAIXAR A NOSALTRES!”

Des de Mataró hem organitzat autobusos i assistència a la paella popular dels companys d’ANC de les Terres de l’Ebre consistent en un entrant, paella, postre, vi, aigua, gasosa, cafè i licors.

Sortida: Plaça de les Tereses, a les 8 del matí

[03.02.2016]. Hem esgotat les places d’autocar des de Mataró.

[04.02.2016] Pels interessats en anar-hi pel seu compte, informar-vos que els companys de les terres de l’Ebre han esgotat  totes les places per la paella popular, no obstant podeu contactar a terresdelebre@assemblea.cat

PaellaTerresEbre

+ info: Plataforma en Defensa de l’Ebre

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s