Mataró es present al CTSE de Terrassa

CTSE Terrassa
CTSE Terrassa

Mataró, 26 Novembre del 2015.- L’Assemblea Nacional Catalana es va reunir el passat dissabte 21 de novembre a Terrassa en una sessió de treball interna, on estaven convidades totes les Assemblees Territorials, Sectorials i Exteriors de l’ANC. Aquest Consell (CTSE) es celebra a meitat de cada mandat i permet escoltar les bases que treballen al territori i definir les línies d’actuació abans de l’Assemblea General Ordinària Anual.

De la mateixa manera que s’ha fet en altres territorials, el coordinador de Mataró, el representant del secretariat del Maresme, i altres representants de la comarca, varen fer reunions i treballs previs on es van debatre diverses qüestions bàsiques sobre les perspectives per ampliar la majoria social favorable a la independència, el paper de l’ANC en aquesta nova etapa o el procés constituent, que seran discutides conjuntament.

Les diferents aportacions s’han anat filtrant en forma de piràmide de manera que en el CTSE s’han pogut identificar els principals objectius i manera d’aplicar-los que ha de tenir l’ANC en els propers mesos. D’aquesta manera l’ANC manté un sistema de funcionament democràtic i transparent.

En l’ assemblea de desembre Mataró s’explicaran les principals conclusions del CTSE.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s