Transport a la Meridiana des de Mataró – #ViaLliure11s

L’Onze de Setembre farem de la Meridiana un immens mosaic blanc, un full nou on escriure i dibuixar des de zero, i on tinguin cabuda tots els somnis i anhels. Serà el símbol del país nou que hem de construir entre tots a partir del 27 de setembre, on tot comença.

La Via comptarà amb un carril central obert per on avançarà un punter gegant, representació de tots els eixos de la República Catalana (regeneració democràtica, oberta al món, benestar i justícia social, innovació, sostenibilitat, equilibri territorial, solidaritat, igualtat, educació i cultura i diversitat), que arribarà a les portes del Parlament de Catalunya. Serà la Via Lliure!

Qualsevol persona es pot inscriure a qualsevol tram, però per raons deficiència organitzativa, ANC assigna trams recomanats en funció del lloc de procedència. En el cas de Mataró, són els trams del 54 al 57, el tram del punter de la diversitat.

L’ús racional i eficient del transport ha de contribuir a l’èxit d’aquest onze de setembre, on reclamarem la Via Lliure a la nova República Catalana.

Rodalies Renfe

El transport recomanat des de Mataró és el tren de Rodalies: a Mataró tenim accés directe a la Meridiana baixant a l’estació de Clot Aragó. Si volem anar als trams 54-57, només ens caldrà caminar uns 13 minuts cap a munt de la Meridiana, o si ho preferim, també podem enllaçar amb la L1 i fer una parada fins a l’estació de Navas.

Autobusos privats des de Mataró

Per aquells qui prefereixin anar en autocar, la nostra territorial n’ha reservat un nombre significatiu. El preu és de 8€ (preu de cost) i es pot encarregar a la nostra parada informativa de St.Sebastià (C. Barcelona / La Riera) tots els dissabtes de 6 a 9 de la tarda. La sortida serà des de la plaça de les Tereses. Més detalls a la taula informativa.

ATENCIÓ: Recordem que igualment cal fer la inscripció a via.assemblea.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s