Aquest matí hem començat la gigaenquesta. Com volen els ciutadans de Mataró que sigui el nou país?


carpeta
Aquest matí ha començat la gigaenquesta a 250 municipis, entre ells Mataró. Els prop de quatre-cents voluntaris ens hem trobat a la plaça de les Tereses per escoltar les últimes instruccions i rebre les carpetes amb les enquestes.
Un cop acabada la feina, ens hem trobat per intercanviar opinions tot fent un pica-pica. La impressió general és que es tracta d’una tasca molt enriquidora i més divertida del que podria semblar en un primer moment. noiaExcepte algun cas molt puntual, ens hem trobat amb gent molt amable i respectuosa, i amb moltes ganes de parlar i opinar, amb independència de si estan pel SI o per NO, així com de contestar l’enquesta per poder així expressar com volen que sigui el nou país.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s