INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ “LA VIA CATALANA A MATARÓ”

El passat dia 5 de setembre es va inaugurar al Casal de Barri de Les Esmandies (Rda. O’Donell 94, Mataró) l’exposició “LA VIA CATALANA A MATARÓ” que recull les millors fotografies captades per catorze fotògrafs al llarg de tots els trams que van travessar la nostra ciutat.

L’acte vas ser presentat pel Sr. Joaquim Fernández, Primer Tinent d’Alcalde i Regidor de Cultura, Participació i Nova Ciutadania i Eduard Huertos, membre de la Coordinadora Permanent de l’ANC Mataró, els quals podem veure en la foto conversant després de la inauguració. Exposició Esmendies 20

L’exposició ha estat organitzada per l’ANC i l’Associació de veïns i veïnes de Peramàs-Esmandies. Romandrà oberta fins el 15 d’octubre i es pot visitar de dilluns a divendres de 6 a 9 del vespre.Exposició Esmendies 11

(Fotografies de l’acte: Joan Brucet)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s