L’ESPORT PER LA INDEPENDÈNCIA.

L’Assemblea Nacional Catalana, mitjançant la Sectorial d’Esportistes ha engegat una recollida de suports d’esportistes i aficionats de l’esport a la campanya “L’esport per la independència“.

esport-indepeAquesta campanya cerca l’adhesió tant d’esportistes coneguts com amateurs i també de totes les persones que viuen l’esport de prop, especialment el riquíssim teixit de gent de club de Catalunya. Des del món de l’esport es pot arribar a molta gent que per altres canals és molt més complicat. I així els podrem fer arribar els beneficis que la independència comportarà per l’esport català a tots els nivells: aficionats, esportistes, clubs i federacions.

En el marc de la campanya, la Sectorial d’Esportistes de l’ANC organitza xerrades locals per la gent del món de l’esport, en les quals es dóna a conèixer que passarà amb l’esport català en un estat independent i alhora els beneficis que això comportarà.

Si vols participar en la campanya pots fer-ho de dues maneres:

Si ets esportista o aficionatadhereix-te a la campanya aquí i ajuda buscant  adhesions de gent del tesportindependencia-masip1eu entorn: amics esportistes, aficionats i tota la gent del teu club, tècnics i directius.

Si tens una vinculació directa amb alguna entitat esportiva,  parla amb la gent de l’entitat i mira d’aconseguir que col·laborin organitzant una xerrada per a tots els socis i aficionats o d’alguna altra manera que permeti difondre la informació de la campanya. La Sectorial d’Esportistes participarà en la xerrada i la seva organització, només cal demanar-ho a esportistes@assemblea.cat.

Des de fa temps, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes treballem conjuntament en l’àmbit de l’esport amb l’objectiu que Catalunya esdevingui ben aviat un estat independent. Entre d’altres motius, perquè entenem que és la via més ràpida per poder gaudir de la normalitat de tenir seleccions pròpies a campionats europeus, mundials i Jocs Olímpics i l’única que ara mateix ens garanteix la dignitat com a poble i la llibertat de decidir les nostres pròpies polítiques.

Podu seguir aquesta campanya en aquesta adreça de Facebook.slider-futbol

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s