TORNA A EMOCIONAR-TE. EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA

presentació-mut-dvd-bn-2El proper diumenge 6 d’abril, a les 11:30, s’inaugura a la seu de la colla castellera de Mataró, Capgrossos, l’exposició fotogràfica Via Catalana a Mataró. L’exposició és una iniciativa conjunta de Capgrossos, Foto-Cine UEC Mataró i la territorial de Mataró de l’Assemblea Nacional Catalana.

Just aquesta setmana que ja podem gaudir de la gigafoto, visitar l’exposició és una oportunitat magnífica per emocionar-se encara més amb la gran demostració d’il·lusió i força del poble que fou la Via Catalana i alhora gaudir de l’art de la fotografia. A la mostra s’hi poden veure les millors instantànies captades per catorze fotògrafs al llarg de tots els trams que van travessar la nostra ciutat l’11 de setembre de 2013.

… I per si no us podeu passar per la UEC, podeu veure aquí totes les fotos dels dotze trams de la Via Catalana a Mataró !

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s