CASAL SANTES-ESCORXADOR. EL COR I LA BUTXACA.

Mataró, 24 de març de 2014.- Membres de la comissió de la gent gran de l’Assemblea Nacional Catalana van conduir una xerrada col·loqui al Casal de la Gent Gran Santes-Escorxador de Mataró, a la qual hi van assistir una trentena de persones.

Després dels parlaments en els que es van exposar dades i propostes per a un Estat propi es va produir un animat col·loqui en què les preocupacions i dubtes principals van tenir com a objecte l’economia. La gent gran es preocupa sobretot per assumptes com les pensions, el dèficit amb què naixeria el país i la possibilitat de no poder disposar de fons dipositats en bancs de matriu espanyola. Els membres de l’ANC van invocar com a factors de tranquil·litat i seguretat els tractats internacionals i els propis interessos dels agents econòmics, a més de l’avantatge estratègic de disposar de capacitat econòmica i tributària pròpia.

Però al marge dels factors econòmics, la majoria d’assistents es va manifestar favorable al procés sobretot per una qüestió d’identitat. En altres paraules, que per a ells tenen més pes les raons del cor que no pas les de la butxaca.

Xerrada Casal Escorxador 06

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s