Acord entre l’Assemblea Nacional Catalana i l’Associació de Municipis per l’Independència per impulsar la campanya Signa un Vot per la Independència

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) han acordat unir forces per tal que la campanya Signa un Vot per la Independència faci un salt qualitatiu. L’acord sobre la campanya, permetrà comptar amb el suport logístic dels municipis de l’AMI, permetent arribar a més punts dels territori i amb més força i aprovar mocions de suport a la iniciativa als plens dels ajuntaments i establir punts de recollida d’instàncies fixes.

El primer gran acte que durà a terme la campanya Signa un Vot per la Independència després de la col·laboració entre l’ANC i l’AMI serà la recollida intensiva d’instàncies que es durà a terme els dies 22 i 23 de març.

A Mataró, hi haurà més punts de recollida de signatures que mai, ja que l’assemblea territorial local està treballant de valent en augmentar el nombre de taules i interventors.

Amb la campanya ‘Signa un Vot per la Independència’, l’ANC i l’AMI es proposen recollir el mandat de tots el ciutadans i ciutadanes que d’acord amb la democràcia,  les seves llibertats, la Declaració Universal dels Drets Humans i l’ordenament vigent, el dret de lliure determinació, el dret internacional i la doctrina del Tribunal Internacional de Justícia de la Haia, s’adrecin al  Parlament de Catalunya per via d’una instancia administrativa signada personalment tot exercint el Dret Fonamental de Petició, demanant:

– Que dugui a terme totes les iniciatives polítiques per tal que es pugui celebrar una consulta democràticament i política vinculant, en la que es pregunti als ciutadans de Catalunya si volen o no que Catalunya esdevingui un estat independent.

– Que, en el supòsit que l’Estat espanyol no permeti, impedeixi, o dilati la celebració d’una consulta democràtica o unes eleccions plebiscitàries, o no en reconegui els resultats, la seva PETICIÓ sigui una manifestació lliure de la seva voluntat favorable (‘VOT’) perquè els representants electes del Poble de Catalunya DECLARIN LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA, d’acord amb el dret internacional.

En aquest video, Carme Forcadell explica molt sintèticament la campanya “Signa un vot”.

I a continuació podeu veure la presentació de l’acord entre l’ANC i l’AMI.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s